Not known Details About su tesisatçısı

Wiki Article

 Su kaçağı bulma yapabilmek her tesisat ustasının bildiği bir işlemdir. Ancak her usta makineye sahip olmadığı ve yeterli teknik donanımı bulunmadığı için geleneksel usul olarak kırıp dökerek ve ekstra masraf çıkararak uygulama aşamasında çalışmaktadır.

Yapılarda meydana gelen su sızıntılarını tespit etmek için birçok teknik vardır. Bir çoğu teknik ve tecrübe gerektiren cihazlar kullanılarak yapılır. Kullanıldığı alana ve sızıntının derecesine göre su kaçağı bulma tekniği farklılık gösterir.

Evinize geldiğimiz ilk olarak sıcak su ve soğUnited kingdom su tesisatınızı test ediyoruz. Daha sonra temiz su da kaçak varsa su kaçağının sesini duymaya yarayan cihaz ile buluyoruz.

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Kameralı su kaçak tespit cihazı fiyatları kamera kablosunun uzunluğuna göre farklılıklar gösterebilir. Bugun piyasada kablo uzunlukları farklı boyutlarda olan kameralı su kaçağı tespit cihazları bulunmaktadır.

Gerekli kontrollerin ardından nokta atışı su kaçağı tespiti ile her şey dahil fiyat su tesisatçısı teklifimizi sizlere sunuyoruz.

Termal su kaçağı tespit cihazları suyun sıcaklığını kullanarak sızıntıları bulur. Bu cihazlar borunun olduğu yere tutulduğunda su akışını ekranından gösterebilir. Ekrana bakarak sızıntının su kaçak tespiti olduğu nokta kolayca bulunabilir.

Su kaçağı tamiri işlemleri sonrasında resimler çekilmeli ve yapılan işlemler kalem kalem servis formuna yazılıp teslim alınmalıdır.

Akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde sıklıkla kullanılan bir diğer araçtır. Bu cihazlar, suyun borular içinde geçerken oluşturduğu sesleri algılayarak sızıntının olduğu noktayı belirleyebilir.

Cevap : Yaşadığınız sorun nedeniyle geçmiş olmasını dileriz. Bağcılarda bulunan ve İstanbul'un tüm ilçelerine hizmet veren firmamız kısmi fayans tamiri yaptığı gibi komple su kaçak tespiti tadilatta yapmaktadır. Usta arkadaşlarımız gelip gerekli tespitleri yaptıktan sonra fiyatla ilgili bilgi verebiliriz.

Sayın Ülkü bey, İstanbul'un tüm ilçelerine servisimiz bulunmaktadır, her su kaçağı tespit katın kendine ait vanası bulunuyor mu, eğer bulunuyorsa işlemler daha hızlı yapılır, su kaçaklarını akustik dinleme cihazları ile buluyoruz, eğer pis su tesisatında bir kaçak varsa da bunu kameralı cihazlarla buluyoruz, kaçağı tespit ettikten sonra onarımın durumuna göre ekibimiz sizlere fiyat veriyorlar, eğer sadece ufak plastik bir borudan su kaçağı tespit su sızıntısı varsa one hundred-two hundred TL arasında bir onarım bedeli çıkar daha farklı bir sorun var ise uzman ekibimiz sizlere fiyat teklifini sunacaklardır.

Akustik Dinleme Cihazı : Dinleme cihazı, temiz su tesisatlarındaki kaçakların yerini hızlı bir biçimde tespit etmemize olanak sağlıyor. Noktasal olarak su kaçağını tespit etmek için kullandığımız bu cihaz; tüm servis personellerimizin uzun eğitimi sonrası kullanılmaktadır.

Su Borularını Gözden Geçirin: Su borularını inceleyerek herhangi bir nem, su birikintisi veya suyun izleri olup olmadığını kontrol edin.

Report this wiki page